Specificaties

Vergelijk iPhone Prijzen

iPhone6display_innovationiPhone 6 beeldscherm
De iPhone 6 beschikt over 4,7 inch beeldscherm. De iPhone 6 Plus heeft een beeldscherm van 5,5 inch. Dit betekent dat beide iPhones groter zijn dan ooit tevoren. Het beeldscherm van de iPhone 5S was maar 4 inch groot. De iPhone 6 heeft een 1334 bij 750 resolutie met 326 ppi. De iPhone 6 Plus heeft een 1920 bij 1080 resolutie met 401 ppi.

iPhone 6 processor
De iPhone 6 beschikt over een 64-bit A8-processor. Dit is de opvolger van de A7-chip die gebruikt werd in de iPhone 5S. De A8 processor werkt met 1 GB werkgeheugen. Het toestel beschikt ook over een M8 motion coprocessor.

iPhone 6 camera
De camera van de iPhone 6 heeft hetzelfde aantal megapixels als de iPhone 5S. De camera heeft een diafragma van ƒ/2.2. De iPhone 6 camera is nog gevoeliger voor licht door het gebruik van een nieuwe sensor. De iPhone 6 Plus beschikt over Optical image stabilization. De standaard iPhone 6 niet. Panoramafoto’s kunnen worden gemaakt tot 43 megapixels. Er kunnen betere video’s gemaakt worden met de iPhone 6 door Continuous autofocus video en Cinematic video stabilization. Deze twee functies zijn de uitbreidingen in de iPhone 6 op de bestaande mogelijkheden van de iPhone 5S. De gezichtsherkenning is daarnaast nog verder ontwikkeld. Bij de FaceTime camera is het nu ook mogelijk om de burst mode te gebruiken.

iphone6-plus-specs-
iphone6-specs

iPhone6prijs.net
iPhone6prijs.net vergelijkt de prijzen van iPhone 6 en levert informatie over de iPhone. Deze website heeft op geen enkele manier een band of samenwerking met Apple.
Verkoop je oude iPhone: iPhone Verkopen