Bloatware verwijderen op iPhone met iOS 10

Deze week was de ontwikkelaarsconferentie WWDC in San Fransisco gepland waarin niet zoveel nieuws werd gemeld in vergelijking met andere jaren. Apple heeft tijdens deze ontwikkelaarsconferentie iOS 10 onthuld. De nieuwe versie van iOS wordt waarschijnlijk op de iPhone 7 voor het eerst geïntroduceerd. De nieuwe iPhone wordt verwacht in september dit jaar.

Bloatware iOS 10

Waar veel smartphone gebruikers een hekel aan hebben is bloatware. Dit zijn de standaard apps die geïnstalleerd worden op een smartphone, laptop of computer. Het zijn apps die door de fabrikant op het besturingssysteem geïnstalleerd worden. Apple heeft tijdens de ontwikkelaarsconferentie aangegeven dat het in iOS 10 mogelijk is om de standaard apps, oftewel bloatware, te verwijderen. Daarmee onderscheidt Apple zich van veel andere fabrikanten die nog steeds de apparaten met bloatware vervuilen. Apple doet dit ook maar maakt het nu mogelijk om deze apps te verwijderen. De apps die standaard geïnstalleerd zijn op de iPhone of iPad kunnen in iOS 10 eenvoudig verwijderd worden.

Bron

iPhone6prijs.net
iPhone6prijs.net vergelijkt de prijzen van iPhone 6 en levert informatie over de iPhone. Deze website heeft op geen enkele manier een band of samenwerking met Apple.
Verkoop je oude iPhone: iPhone Verkopen