De iPhone 6 nog steeds veel gebruikt

Ondanks dat de iPhone 7 op de markt is gekomen, zijn er nog veel mensen die gebruik maken van de iPhone 6. De voorganger van de iPhone 7 is namelijk zelf nog niet zo oud en kan dan ook prima nog een tijdje mee. De iPhone 6 werd in 2014 op de markt gebracht en was weer een groot succes van het bekende bedrijf Apple. Dit model had namelijk een heel ander design dan de voorgangers. De randen van de iPhone 6 zijn namelijk mooi afgerond en het toestel is wat groter. Het model is ook te verkrijgen in verschillende kleuren, zo is er voor ieder wat wilt. Je kunt een keuze maken ook een standaard zwart model met een donkergrijze achterkant, maar ook een witte iPhone 6 met een unieke lichtroze achterkant. De iPhone 6 is in twee formaten uitgebracht, zo is er ook de iPhone 6 Plus die een slag groter is.

De iPhone 6 goed beschermen tegen schade

Als je een tijdje door wil met je iPhone, dan is het van belang dat je deze optimaal beschermd. Je kunt de behuizing van de iPhone 6 beschermen door gebruik te maken van een mobielhoesje. Deze zijn te verkrijgen in veel verschillende soorten, stijlen en uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een kleurrijke siliconen hoesje of een stijlvolle flipcase die niet alleen de behuizing maar ook het scherm van je iPhone beschermd. Als je mobiel valt hoeft er aan de buitenkant niet gelijk schade te zien zijn, dit kan ook aan de binnen kant zijn. Door een goed hoesje te gebruiken bescherm je naast de buitenkant ook de binnenkant van je mobiel. Je zorgt er namelijk voor dat de klap minder hard wordt waardoor de binnenkant van je iPhone 6 minder te verduren heeft. Om je scherm te beschermen kun je kiezen voor een screenprotectors, zo zijn er iPhone 6 glazen screenprotectors die het scherm van jouw iPhone goed beschermen.

Een glazen screenprotector aanschaffen voor de iPhone 6

Er zijn verschillende soorten screenprotectors die het scherm van jouw smartphone kunnen beschermen. Zo heb je simpele screenprotectors van plastic die het scherm vrijhouden van krasjes en stof. Toch zal deze niet veel nut hebben als je iPhone op de grond valt en zal deze alsnog beschadigd raken. Om je scherm echt goed te beschermen, kun je beter gebruik maken van een glazen screenprotector. Bij Telefoonglaasje.nl vind je diverse glazen screenprotectors van een uitstekende kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Deze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas en kunnen eenvoudig worden aangebracht op het scherm van jouw iPhone of andere smartphone. Door middel van de glazen screenprotector bescherm jij jouw scherm tegen val- en stootschade.

iPhone6prijs.net
iPhone6prijs.net vergelijkt de prijzen van iPhone 6 en levert informatie over de iPhone. Deze website heeft op geen enkele manier een band of samenwerking met Apple.
Verkoop je oude iPhone: iPhone Verkopen