iphone6sizesiPhone 6 scherm
Het scherm van de iPhone 6 is groter worden dan het scherm van de voorganger. Apple heeft deze keer gekozen voor twee modellen van de iPhone 6, beiden met een groter scherm. Het scherm van de iPhone 6 is 4,7 inch en die van de iPhone 6 Plus 5,5 inch. Dit is een aanzienlijke vergroting van het display vergeleken met de voorgaande iPhones. De randen naast het beeldscherm zijn kleiner geworden. Hierdoor is de omvang van het toestel niet zoveel toegenomen als de groei van het beeldscherm.

iPhone6compareiPhone 6 kleuren
De iphone 6 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Dit zijn de kleuren champagne, zilver en grijs. Dit zijn dezelfde kleuren als de iPhone 5S.

iPhone 6 uiterlijk
De iPhone 6 is niet alleen groter dan de voorgaande iPhone modellen maar ook slanker. De iPhone is maar 6,9 mm dik. De grotere versie, de iPhone 6 Plus, is ook maar 7,1 mm dik. Dit is aanzienlijk slanker dan de iPhone 5S en 5S.

iPhone6prijs.net
iPhone6prijs.net vergelijkt de prijzen van iPhone 6 en levert informatie over de iPhone. Deze website heeft op geen enkele manier een band of samenwerking met Apple.
Verkoop je oude iPhone: iPhone Verkopen