Goedkoop je maand doorkomen? Schaf een prepaidkaart aan!

Na aanschaf van een kwalitatieve iPhone 6 ben je natuurlijk van plan om zo min mogelijk extra kosten per maand te maken. Wij hebben de gouden tip om te besparen: schaf een prepaidkaart aan! Met behulp van een prepaidkaart is het mogelijk om veel euro’s per maand te besparen.

Erg populair

Veel Nederlanders beschikken over een prepaidkaart. Een groot gedeelte van de mensen gebruiken de prepaidkaart naast hun lopende telefoon abonnement. Er zijn ook veel mensen die alleen hebben gekozen voor een prepaidkaart. Waarschijnlijk hebben zij gekozen om een prepaidkaart vanwege zijn kostenbesparende karakter. Met een prepaidkaart kom je de maand goedkoop door.

Voor wie geschikt

Een prepaidkaart is geschikt voor mensen die eigenlijk te weinig bellen voor een abonnement. Daarnaast kun je met een prepaidkaart je kosten beter controleren en hoef je geen gebruik te maken van automatische afschrijving. Heb je jonge kinderen in huis die net naar de middelbare school gaan? Dan is een prepaidkaart erg geschikt. Op deze manier kun jij je kinderen in geval van nood altijd bereiken als ze op school zijn.

Vergelijken

Indien je prepaid kaarten gaat vergelijken is het van belang dat je op de hoogte bent van enkele factoren die de prijs bepalen. Let bijvoorbeeld goed op de tarieven voor bellen per minuut en de kosten per sms bericht. Er zijn providers die per minuut of per seconde afrekenen. Afrekening per seconde zal voor jou voordeliger uitpakken. Ook is het goed om te letten op de starttarieven. Als jij vaak kort belt is een hoge starttarief niet aantrekkelijk. Dan is het verstandig om te kiezen voor een provider die geen starttarief heeft.  Op vergelijkingswebsites heb je de mogelijkheid om te filteren totdat er een prepaid kaart uitkomt die perfect past bij jouw persoonlijke situatie.

iPhone6prijs.net
iPhone6prijs.net vergelijkt de prijzen van iPhone 6 en levert informatie over de iPhone. Deze website heeft op geen enkele manier een band of samenwerking met Apple.
Verkoop je oude iPhone: iPhone Verkopen