Het verschil tussen een sim only en prepaid simkaart?

Heb jij een nieuwe iPhone besteld? Zo ja, dan ben je nu zeker aan het rondkijken naar een passend telefoon abonnement. Er zijn verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. Je hebt bijvoorbeeld een sim only abonnement, maar je zou ook kunnen kiezen voor een prepaid simkaart. Wat is het verschil precies?

Prepaid simkaart

Bij een prepaidsimkaart is het de bedoeling dat je van te voren betaald. Bij een verkooppunt koop je beltegoed van een bedrag naar wens en vervolgens bel je naar het opwaardeer nummer om het opwaarderen te voltooien. Je kunt daarna dus bellen op basis van vooruitbetaling. Het is nu ook mogelijk om online beltegoed aan te schaffen. Hiervoor hoef je dus niet meer per se naar een verkooppunt. Bij een prepaid simkaart verschillen de tarieven per provider heel erg. Daarom is het relevant om eerst de providers goed te vergelijken voordat je een keuze maakt. Op deze manier kun je het meeste uit je abonnement halen.

Sim only

Een sim only is een losse abonnement. Je ontvangt geen smartphone, maar alleen een nieuwe simkaart. Als je al beschikt over een toestel en op zoek bent naar een telefoon abonnement, dan is een sim only abonnement een geschikte optie om goedkoop te bellen. Het is wel relevant dat je beschikt over een smartphone die simlock vrij is. Een sim only abonnement is voordelig omdat je geen mobiel krijgt bij het abonnement. In plaats daarvan krijg je een mooie korting op je maandelijkse kosten. Bepaal voor jezelf wat jij zoekt in een sim only abonnement. Vergelijk diverse providers van sim only abonnementen om een abonnement te vinden die goed bij je wensen past. Vergelijk de tarieven voor belminuten, smsjes en internet MB’s om de beste provider te vinden die bij jouw persoonlijke situatie past.

iPhone6prijs.net
iPhone6prijs.net vergelijkt de prijzen van iPhone 6 en levert informatie over de iPhone. Deze website heeft op geen enkele manier een band of samenwerking met Apple.
Verkoop je oude iPhone: iPhone Verkopen