iPhone 6 batterij vervangen

Een iPhone 6 batterij wisselen? Na verloop van tijd neemt de capaciteit van de accu af, waardoor de telefoon steeds minder lang meegaat. Valt de iPhone 6 uit bij 20% of bij een ander percentage van de batterij? Dan is dit een goed moment om die te (laten) vervangen, zodat je de telefoon weer kunt gebruiken zoals je dat gewend bent.

iPhone openmaken en batterij vervangen

Een iPhone 6 batterij wisselen is op zich niet moeilijk, mits je het juiste gereedschap tot je beschikking hebt en je weet wat te doen. Het is bijvoorbeeld van belang om de schroefjes uit de onderzijde te draaien en met een zuignap het scherm van de onderkant te tillen. Het scherm mag maximaal 90 graden kantelen, om te voorkomen dat de bedrading beschadigt. Dit zijn belangrijke voorwaarden om de iPhone 6 batterij te kunnen wisselen, zonder dat er elders in de telefoon problemen ontstaan.

Nieuwe batterij plaatsen

Zodra de iPhone 6 open is heb je de mogelijkheid om een nieuwe batterij te (laten) plaatsen. Je kunt de iPhone 6 batterij vervangen, waardoor je er met een nieuw model voor zorgt dat je daar weer zonder problemen gebruik van kunt maken. De telefoon heeft weer een accuduur waarmee je gemakkelijk 1 – 2 dagen kunt doen, ook bij intensief gebruik.

iPhone 6 weer als nieuw

Wil je de iPhone 6 batterij wisselen? De telefoon is daarna weer als nieuw, zodat je daar optimaal gebruik van kunt maken. Het proces om de accu te wisselen is op zich niet ingewikkeld, waardoor je daar een scherpe prijs voor betaalt. Heb je het idee dat de batterij aan vervanging toe is of valt de iPhone 6 regelmatig uit terwijl de accu nog niet helemaal leeg is? Het is dan een uitstekend idee om daar online een afspraak voor te maken. Je kunt de batterij van je iPhone 6 laten wisselen, zodat je er met een nieuw exemplaar voor zorgt dat de telefoon als geheel weer als nieuw aanvoelt.

iPhone6prijs.net
iPhone6prijs.net vergelijkt de prijzen van iPhone 6 en levert informatie over de iPhone. Deze website heeft op geen enkele manier een band of samenwerking met Apple.
Verkoop je oude iPhone: iPhone Verkopen