iPhone 6S Plus

Vergelijk iPhone Prijzen

iphone6smodellenDe iPhone 6S Plus is één van de twee nieuwste modellen in de iPhone reeks. De smartphone is samen met de iPhone 6S gepresenteerd op 9 september. De iPhone 6S Plus is de grotere versie van de twee modellen. De verbeteringen zijn voornamelijk intern te vinden en niet van de buitenkant. Vorig jaar heeft de iPhone 6 immers al een grote metamorfose ondergaan. Dit jaar is er wel een nieuwe kleur als aanvulling op zilver, spacegrijs en goud. Dit is de roségouden kleur. De iPhone 6S Plus heeft een 5,5 inch Retina touchscreen met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en 401 ppi. Het display is niet veel gewijzigd in vergelijking met de iPhone 6 Plus. Er is wel een nieuwe feature toegevoegd en dat is 3D Touch. Hiermee kan de iPhone de druk op het touchscreen meten als erop geveegd of gedrukt wordt.

Abonnement


Camera’s

compare_iphones_6s_largeDe iSight camera aan de achterzijde maar ook de FaceTime frontcamera zijn verbeterd in de iPhone 6S Plus. De iSight camera is de beste van de twee en deze heeft nu 12 megapixels. Het aantal megapixels is verhoogd in de camera maar ook de videokwaliteit is naar 4K gegaan. De Facetime frontcamera heeft nu 5 megapixels, 0,8 megapixel meer dan de iPhone 6 Plus. Nieuw aan de FaceTime camera is Retina Flash feature.

tapticengine

Interne specs

De iPhone 6S Plus draait op het nieuwe iOS 9. Het besturingssysteem is gericht op efficiëntie en is volgens Apple een stuk sneller. De batterijduur is dit jaar voor Apple een belangrijk punt. In de iPhone 6S zit een een nieuwe A9 processor en M9 bewegingscoprocessor. Deze zijn veel sneller dan de voorganger. Zo is de CPU enorm verbeterd waardoor deze 70 procent betere prestaties levert. De accu van de iPhone 6S Plus heeft een stand-by-tijd van 16 dagen. Het toestel is verkrijgbaar met 16 GB, 64 GB of 128 GB opslagruimte.

iPhone6prijs.net
iPhone6prijs.net vergelijkt de prijzen van iPhone 6 en levert informatie over de iPhone. Deze website heeft op geen enkele manier een band of samenwerking met Apple.
Verkoop je oude iPhone: iPhone Verkopen