Patent voor nieuw bandje Apple Watch

Door Apple zijn weer een aantal patenten ingediend. Dit keer gaat het om patenten voor mogelijk toekomstige bandjes voor een nieuwe Apple Watch. De recente versie van de Apple Watch is onlangs tegelijk met de iPhone 7 geïntroduceerd. Het eerste patent betreft een Watch bandje dat van kleur kan veranderen. In het bandje zal een transparant vloeibaar kristal aanwezig zijn. Door middel van licht zoals een lampje, kan er door het vloeibare kristal wit licht heen schijnen. Dit kan ervoor zorgen dat een deel of het gehele bandje van kleur verandert. Ook kan de kleur naar aanleiding van een bepaalde gebeurtenis veranderen. Bijvoorbeeld wanneer je wordt gebeld of bij een andere functie. Mogelijk kan het gesprek zelfs beantwoord worden door te drukken op het bandje.

3D Touch patent

Op een ander patent is ook de interactie terug te zien. Dit patent betreft een Watch bandje waarin 3D Touch is ingebouwd. Bepaalde delen kunnen worden ingedrukt via een geleidende vloeistof voor diverse vormen van interactie. Niet het gehele bandje kan worden ingedrukt, het gaat om delen van het bandje net buiten het scherm. Er is nog een derde patent dat een gezondheidssensor laat zien. Deze wordt geplaatst aan de onderzijde van het bandje en staat in contact met de Watch door middel van een geleidende vloeistof. Of één van de drie patenten werkelijkheid zal worden is nog afwachten.

iPhone6prijs.net
iPhone6prijs.net vergelijkt de prijzen van iPhone 6 en levert informatie over de iPhone. Deze website heeft op geen enkele manier een band of samenwerking met Apple.
Verkoop je oude iPhone: iPhone Verkopen